Floating Item

Nominér et helgelandstalent!

Helgeland er full av talenter – unge, fremadstormende som brenner for sin lidenskap og mer enn noe annet ønsker å få ut potensialet sitt. Vi i Helgeland Kraft heier på disse hardtsatsende unge og ønsker å løfte frem noen av dem via et stipend, gi litt ekstra motivasjon og i sum kanskje gjøre drømmen litt mer oppnåelig. Kjenner du noen som fortjener et slikt løft? Da kan du nominere dem til vårt stipend for helgelandstalenter.

Kriterier for tildeling:

Stipendet deles ut til unge helgelandstalenter mellom 15 og 25 år som har gjort seg bemerket innen sin lidenskap. Det kan være gjennom gode resultater innen idrett eller gjennom utmerkelser innen kulturområder. Gode holdninger, målrettet arbeid, og resultater eller oppmerksomhet utover vanlig nivå legges til grunn for vurderinger av hvilke talenter som mottar stipend fra Helgeland Kraft.

Når skjer utdelingen?

Vi løfter frem talenter tre ganger hvert år, i slutten av februar, juni og oktober. Frist for å nominere til hver av disse er den 15. i aktuell måned. Så er det slik at om du nominerer noen til utdelingen i februar, men den du nominerte ikke blir løftet frem på akkurat denne utdelingen, så gjelder likevel nominasjonen for hele inneværende år. Du trenger altså ikke nominere på nytt i juni eller oktober.